Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαθητοφρένεια στο #together

Στο 3ο τεύχος της πολύχρωμης και πολυσέλιδης περιοδικής έκδοσης #together φιλοξενείται δισέλιδο αφιέρωμα στην Μαθητοφρένεια με τίτλο "Σχολή μαθητικής δημοσιογραφίας στα Γρεβενά". Αναζητήστε το! Διανέμεται δωρεάν από το βιβλιοπωλείο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαθητοφρένεια κλείνει 4 χρόνια και το γιορτάζει!

Η Μαθητοφρένεια κλείνει 4 χρόνια κυκλοφορίας και το γιορτάζει μ' έναν μεγάλο διαγωνισμό! Ανέβασε μια φωτογραφία με θέμα την Μαθητοφρένεια σε Facebook ή Instagram ή Twitter και γίνε εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα Samsung Galaxy Ace 3 + πολλά άλλα δώρα!




ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δικαίωμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έχει κάθε μαθητής και μαθήτρια από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σχολείο (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) του ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ αλλά και κάθε άτομο που φοίτησε στο παρελθόν σε σχολείο του ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

2. Για να θεωρηθεί ΕΓΚΥΡΗ η συμμετοχή πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ το άτομο που ανέβασε τη φωτογραφία:
α) Να έχει πατήσει like στη σελίδα της ΜΦ στο Facebook ή follow στο λογαριασμό της ΜΦ σε Instagram/Twitter
β) Να συμπεριλάβει στην περιγραφή της φωτογραφίας το ακόλουθο κείμενο και τα hastags: 
Η #Μαθητοφρένεια κλείνει 4 χρόνια κυκλοφορίας και το γιορτάζει! #4χρόνιαΜΦ #mathitofreneia
γ) Να κάνει @ταγκ στη φωτογραφία ή στην περιγραφή τον αντίστοιχο λογαριασμό της ΜΦ.

3. Κάθε άτομο μπορεί να συμμετάσχει με ΜΙΑ ΜΟΝΟ φωτογραφία (είτε στο Facebook είτε στο Instagram είτε στο Twitter). Μπορεί, αν επιθυμεί, να ανεβάσει φωτογραφία και στα τρία social media αλλά και πάλι θα μετρήσει ως ΜΙΑ συμμετοχή.

4. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία ο αριθμός των like που θα λάβουν οι φωτογραφίες. Η επίδοση των δώρων θα γίνει με ΚΛΗΡΩΣΗ.

5. Η σκηνή της φωτογραφίας αφήνεται στην κρίση του διαγωνιζομένου, πρέπει ωστόσο να περιλαμβάνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ένα οποιοδήποτε φύλλο της Μαθητοφρένειας (ολόκληρο ή μέρος του) και να φαίνεται ευκρινώς. Δεν είναι απαραίτητο να φαίνεται το πρόσωπο του διαγωνιζομένου, ούτε τα προσωπικά του στοιχεία. 

6. Σε περίπτωση που στη φωτογραφία διακρίνονται περισσότερα του ενός άτομα, η συμμετοχή χρεώνεται στο άτομο που την ανεβάζει και μόνο (εκτός αν ισχύει η περίπτωση 9, βλ. παρακάτω).

7. Δεν είναι δυνατόν δύο ή περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με την ίδια φωτογραφία.

8. Ο διαγωνισμός ξεκινάει από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 2 το μεσημέρι. Φωτογραφίες που θα ανέβουν μετά την καταληκτική αυτή ημερομηνία και ώρα ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗΝ.

9. Σε περίπτωση που κάποιο άτομο δε διαθέτει λογαριασμό σε κανένα από τα προτεινόμενα social media και επιθυμεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, μπορεί να ανεβάσει τη φωτογραφία του με το λογαριασμό ενός άλλου ατόμου, αναγράφοντας ωστόσο τα δικά του στοιχεία (όνομα, επώνυμο, σχολείο φοίτησης κτλ).

10. Η κλήρωση θα γίνει στη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της Μαθητοφρένειας, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

ΤΑ ΔΩΡΑ
Α. Ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy Ace 3, προσφορά της Cosmote
Β. Ένα mousepad, ένα memory stick και μια κάρτα μνήμης (8gb), προσφορά του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Κων/νου Ταλιαδούρη 21 & Παύλου Μελά 40, Γρεβενά)
Γ.  Δύο θήκες κινητού τηλεφώνου, προσφορά του καταστήματος Wind (Θεοδώρου Ζιάκα 1, Γρεβενά)
Δ. Δωροεπιταγή 10 ευρώ, προσφορά του καταστήματος Vodafone (Πλατεία 25ης Μαρτίου & Παύλου Μελά 7, Γρεβενά)
Ε. 10 εκτυπώσεις ψηφιακών φωτογραφιών ή εκτύπωση μιας φωτογραφίας σε αφίσα διαστάσεων 30Χ40 ή ένα άλμπουμ φωτογραφιών, προσφορά του Digital Studio.

Η Μαθητοφρένεια στα social media: Facebook | Instagram | Twitter

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ - 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014